“Het is keiharde realiteit: hiërarchie en routine zijn dood”

Innovatiekracht is niet langer een mooie extra capaciteit van een organisatie. Een gezond bedrijf kan niet meer zonder creatieve en inspirerende ideeën en kritische denkers. Daarom draait binnen de Adapt groep alles om de professional en zijn of haar ontwikkeling. Deel je onze visie op ondernemen? Dan komen we graag met je in contact!

Clemen

Clemens Huis in ‘t Veld

Founder

Eerder was Clemens directeur van FastFlex (sourcing en payroll) en mede-oprichter van QNH Consulting (nu Ilionx), een grote speler in de IT consulting markt.

Onze omgeving verandert steeds sneller, technologie versnelt. Individuele mensen en organisaties moeten naar een continu aanpasritme, en hebben hier grote moeite mee. In een continu aanpasritme werkt hiërarchie bijna altijd als een grote rem en demotivator. Zeker ten opzichte van de beste mensen in de organisatie, die het dichtst op het vuur zitten en de waarde van de organisatie leveren. Te vaak schuiven managementlagen hun visie terzijde om aan korte termijn doelstellingen te voldoen.

Ik zie Adapt als de organisatie van de toekomst. Binnen Adapt onderneemt iedereen mee als aandeelhouder en partner. We geloven in een leven lang leren en het opbouwen van portfolio. Dat werkt twee kanten op: Adapt bedrijven maken tijd en geld vrij voor persoonlijke ontwikkeling, en dat komt met de verwachting dat iedereen binnen de organisatie zich blijft aanscherpen. Door onze omgekeerde hiërarchie kunnen professionals snel hun schouders zetten onder de beste plannen, ondersteund en gecoacht door het leiderschap.

Niels

Niels Huismans

Founder

Niels noemt zichzelf een strategische sparringspartner. Tijdens zijn studie aan de UvT was hij al ondernemer en hielp hij met zijn bedrijf Marketives ondernemers en organisaties om strategisch koers te zetten en te behouden vanuit een vernieuwende
kijk op strategie. Na zijn studie was hij, na het doorlopen van een Management Traineeship bij Young Colfield, jarenlang verantwoordelijk voor Business Development bij FastFlex. Hij draagt zijn visie op de arbeidsmarkt regelmatig uit op ZZP Barometer,  Zipconomy en LinkedIn en publiceerde in 2018 het boek “Lerend Leven”. In dit boek legt hij naast het concept van een ‘lerend leven’ ook zijn visie op marketing en management uit.

Voor mij is “van waarde zijn voor de samenleving” een belangrijk aspect van mijn drive en van de manier waarop ik mijn ondernemerschap wil vormgeven. Ik geloof dat Adapt als organisatie van de toekomst moet durven investeren in mensen. Investeren in de ontwikkeling van kennis, vaardigheden en persoonlijke kwaliteiten. Zo ontstaat een win-win tussen de individuele professional en de organisatie. Dat klinkt misschien heel idealistisch, en dat is het ook. Maar zo gauw je wat verder kijkt dan het volgende kwartaal, is er ook geen betere business case te bedenken.

Is ondernemen binnen de Adapt groep iets voor jou? Dan leren we je graag kennen, dus neem contact met ons op!

Geïnteresseerd in de mogelijkheden voor professionals? Neem een kijkje bij de bedrijven binnen de groep.