Openheid, verandering en aanpassing. Drie begrippen die niet alleen Adapt kenmerken, maar ook mijzelf als consultant en als mens.
Veranderen start met nieuwsgierig zijn. Met interesse in mensen, data, processen, systemen, cultuur en de strategie. Maar veranderen start ook met snel leren en verbanden kunnen ontdekken. Op plekken waar ik al deze componenten bij elkaar kan brengen, en met een team iets moois kan creëren, voel ik mij als een vis in het water.
Ik heb ruime ervaring met BI, business analyse en project management waarbij ik in de afgelopen jaren ook ervaring heb opgedaan met agile werken. En juist deze manier van werken past bij mij. Gericht op openheid, verandering en aanpassing. In een project fungeer ik als bruggenbouwer. Tussen afdelingen, tussen personen en, misschien wel het meest belangrijk, tussen business en IT. 
Verandering, liefst zo complex mogelijk, vind ik bijzonder interessant. Ik heb verandering nodig om geprikkeld te blijven. Daarbij is mijn stijl van werken pragmatisch. Let’s do IT!