Ik werk sinds 2017 bij Adapt als consultant. Ik werk aan en ondersteun data projecten in de rol van Business Analist, Data Analist of Product Owner. Voornamelijk big data projecten vind ik leuk vanwege hun complexiteit. Zo heb ik bijvoorbeeld gewerkt aan een big data project om storingen te voorspellen in de railinfra. Daarnaast vind ik processen verbeteren en optimaliseren zeer interessant. Anderzijds vind ik de rol van Product Owner leuk omdat daar veel menscontact bij komt kijken.

Ik ben als persoon analytisch, ondernemend en creatief en heb een passie voor het puzzelen met complexe vraagstukken. Bij data projecten komt mijn passie voor puzzelen goed van pas: ik kan daar duidelijk mijn toegevoegde waarde leveren.

Ik woon in Utrecht en houd ervan om van het Utrecht’s gezellige centrum en de leuke parken te genieten met vrienden en familie. Daarnaast besteed ik in mijn privé veel tijd aan fotograferen, muziek, gezelligheid, fitness, backpacken en eten. Ook houd ik van eten koken en gezellig dineren met vrienden of familie.