In mijn functie als Business Developer zijn mijn hoofdtaken het aantrekken van nieuwe business en het onderhouden van het commerciële contact met onze klanten. De vrijheid en verantwoordelijkheden die mijn functie biedt ervaar ik als prettig, mede door de diversiteit aan organisaties en mensen die ik dagelijks mag ontmoeten.

Ik floreer in een omgeving waar innovatie en creativiteit beloond wordt en zie complexe vraagstukken als een uitdaging. Bij Adapt Business Analytics ben ik daarom helemaal in mijn element. Nieuwsgierigheid en interesse naar mijn gesprekspartners is vaak mijn drijvende kracht achter het behalen van resultaten.

Ik ben een snelle denker, communicatief sterk met een gezonde dosis humor. Mijn collega’s en relaties waarderen mij om mijn enthousiasme, energie, transparantie en sensitiviteit. Verder ben ik woonachtig in hartje Amsterdam, studeer ik (deeltijd) Commerciële Economie, ben ik gek op de bourgondische levensstijl, hardlopen, cardio en geniet ik intens van vakanties en momenten met mijn twee kids en partner.