Wij stellen graag aan u voor…

In Adapt Business Analytics, Adapt Holding, Nieuws by adaptnlLeave a Comment

Op dit moment maakt Adapt Business Analytics een mooie groei door. Dit is ook de reden dat sinds begin dit jaar Omayra Lunes als IT consultant aan de slag is gegaan bij onze organisatie. Hieronder stelt Omayra zich heel kort even voor:

“Verbinden is mijn passie. Ik ben geboeid door de mens en stel vragen vanuit oprechte interesse. Zakelijk zorgt dit ervoor dat ik de behoefte vanuit business perspectief uitstekend in kaart kan brengen en tevens snel tot de kern van de zaak kan komen. Voor de rest ben ik transparant, loyaal, recht door zee, oprecht en ook de ‘no nonsens’ mentaliteit is één van mijn kwaliteiten. Ik ben te bereiken op 06 11856903 en hoor graag hoe ik u van dienst mag zijn. Uiteraard ben ik ook op LinkedIn te vinden en kunt u mij ook per email bereiken op omayra@adapt.nl”.

Leave a Comment