Adapt maakt organisatie van de toekomst mogelijk

In Adapt Business Analytics, Adapt Holding by adaptnlLeave a Comment

Adapt wil professionals het beste uit zichzelf laten halen met nieuw organisatieconcept

Met de oprichting van de eerste zelfstandige Tribe-bv’s is Adapt nu echt gelanceerd. Adapt verbindt de beste professionals in een uniek organisatieconcept die hen ondersteunt het maximale uit hun carrière te halen. Dit doet zij door professionals te verbinden in expert-teams waar de focus ligt op Team-work, Thought Leadership, Innovatie en een Leven-Lang-Leren. Adapt ondersteunt hierbij altijd actief het ondernemerschap: iedereen wordt mede-aandeelhouder en ook kan er vrij geswitcht worden van en naar freelancerschap.

Het ontstaan van Adapt komt voort uit de steeds grotere fricties die oprichter Clemens Huis in ’t Veld en zijn partners op de arbeidsmarkt en bij organisaties zien. “Onze omgeving verandert steeds sneller, technologie versnelt. Individuele mensen en organisaties moeten naar een continu aanpasritme. Individuen en organisaties hebben hier grote moeite mee” stelt Huis in ’t Veld.
In een continu aanpasritme werkt hiërarchie bijna altijd als een grote rem en als een grote demotivator voor de echte professionals. Daarom is Adapt opgericht: een organisatie die pretendeert de organisatie van de toekomst te zijn. Die professionals “a platform to adapt” biedt, waar iedereen mee onderneemt als aandeelhouder en partner, en waar vrij geswitcht kan worden van en naar freelancerschap.

Clemens Huis in ’t veld, als ondernemer betrokken bij de oprichting van meerdere ICT Consultancy bedrijven gelooft dat het succes van organisaties steeds meer bepaald wordt door de prestaties van individuele mensen, met name een selecte groep ondernemende professionals. “Alles bij Adapt draait om die mensen te ondersteunen nog beter te worden en om hen uitdagingen te bieden”.
Alles bij Adapt draait om zelfstandige Tribes, zelfstandige bv’s waar expert-teams zonder hiërarchie samenwerken. Adapt biedt Tribes een “plug and play” organisatieconcept, waar alles wat de bedrijfsorganisatie ondersteunt, is geregeld, zo lean als mogelijk.

Tribes
Adapt start in 2016 met 3 tribes:
• Adapt Business Analytics, specialist in Agile BI, is reeds succesvol gelanceerd. De vorming van een Expert-team is in volle gang.
• Adapt Applications specialiseert zich op het Java platform en formeert actief eigen SCRUM teams.
• Adapt Project Delivery richt zich op Project Management As a Service (PMAAS).
Oprichter Huis in t Veld sluit af: “tijd om uitvoering aan de onderneming van de toekomst te geven”!
Meer informatie
Adapt Holding
Clemens Huis in ‘t veld
030-6330558
clemens@adapt.nl

Leave a Comment