Partnerships

In Nieuws, Partnerships by adaptnlLeave a Comment

Adapt Holding
Adapt Holding heeft haar support naar de Adapt Tribes zo LEAN als mogelijk ingericht. Kwaliteit en een persoonlijke benadering zijn hierbij altijd uitgangspunten. In dit beleid past het om op diverse terreinen partnerships aan te gaan.

firm24 beo

De boekhouding en bedrijfsvoering van Adapt tribes wordt volledig online vormgegeven. In dit kader werken wij nauw samen met Firm24 (accountancy)/ IBEO (boekhouding). In dit partnership is gekozen voor real-time backoffice (altijd up-to-date en volledig inzicht).

univeAdapt Holding heeft een Plug & Play organisatieconcept. Van het grootste belang hierbij is alle verzekeringen excellent geregeld. Wij hebben hierbij voor Univé gekozen als een belangrijke samenwerkingspartner. De flexibiliteit en ook het coöperatieve karakter van Univé sluit erg goed aan bij de Adapt organisatie.

Adapt Business Analytics
QlikAls Adapt Business Analytics is het onze overtuiging dat Agile BI leidt tot fundamenteel betere resultaten. De juiste tooling is hierbij cruciaal. Adapt Business Analytics heeft ruime ervaring met de implementtie van QlikView. Qlik, marktleider in Visual Analytics is door Gartner voor het 6de achereenvolgende jaar geplaatst in het Leadership Quadrant voor Buisness Intelligence en Business Analytcs. Adapt investeert actief in een verdere opbouw en kennis van QlikView tooling en concepten.

Leave a Comment