Business Agility

“Wij willen ondernemers helpen successvol te kunnen zijn”

Onze Tribe

In ons expert team Business Agility werken ervaren maar zeer diverse professionals samen om nog beter te worden binnen hun vakgebied en om onze klanten echt verder te helpen.

Onze experts houden zich bezig met strategische marketing- en managementvraagstukken. Wij helpen opdrachtgevers zélf effectiever te worden in het oplossen van juist deze strategische vraagstukken.

Belangrijk speerpunt in 2018 is de opzet van een eigen portfolio van tools en producten voor onze klanten.


Onze visie

Het scherp houden van je businessmodel is belangrijker dan ooit. Externe expertise en een frisse blik is daarbij van grote waarde. Wij zorgen dat alle bedrijven in Nederland op een laagdrempelige en persoonlijke manier toegang hebben tot een strategische sparringspartner.

In onze optiek is het noodzaak voor veel organisaties om te werken aan meer externe gerichtheid, verbindend leiderschap en een flexibele werkorganisatie met zelforganiserende teams en agile werkprocessen. Bedrijven moeten ook de stap maken van langdurig en stroperig strategieplannen naar een flexibel en cyclisch proces van ‘rollende strategie’. Door een continu proces van experimenteren, leren, optimaliseren en accelereren kun je die strategie doelgericht, snel en flexibel uitvoeren

Wat doen we?

Wij houden ons bezig met strategische vraagstukken van organisaties. Dit is altijd maatwerk. Voorbeelden van onze activiteiten zijn o.a. :

  • Analyse van strategie & positionering.
  • Wij verzorgen strategische heroriëntatie van bedrijven.
  • We gaan samen aan de slag met je businessmodel. Zo kunnen we bijv. je oude businessmodel een twist geven, waardoor je bedrijf een gamechanger wordt.
  • Wij zijn de sparringspartner van ondernemers.

Hoe doen we dat?

  • Workshops & strategie sessies
  • Consultancy
  • Strategie trajecten op maat
  • inhouse ‘interim’ diensten
Ik kan jullie verder helpen

Meer weten over onze Tribe?


Wij zijn bevlogen professionals en vertellen jou graag meer over onze visie en onze tribe. Daarom komen wij graag met jou in contact.
Geef ons gerust een belletje, stuur ons een email of kom langs op ons kantoor.

Adapt Business Agility
niels@adapt.nl
030 – 633 05 58
Croeselaan 249
3521 BR Utrecht