Ons uniek organisatieconcept

Adapt is een nieuw organisatieconcept die ondernemende professionals ondersteunt het maximale uit hun carrière te halen. Adapt gelooft dat dat het success van organisaties steeds meer bepaald wordt door de prestaties van mensen, met name van een selectere groep ondernemende professionals. Alles bij Adapt draait om deze mensen te ondersteunen om nog beter te worden en om uitdagend werk te bieden.
De Adapt Holding biedt Tribes een Platform to Execute. Een Lean vormgegeven organisatie die de bedrijfsorganisatie ondersteunt. Plug en Play, gebruik makend van de beste online systemen en partijen in de markt. Bij de tribes draait het om Inhoud en Toegevoegde Waarde in het eigen vakgebied. En medewerkers zijn eigenaar van de onderneming. Dat is wat Adapt bedoelt met “De Onderneming Van De Toekomst”.

Onze Tribes

Project Delivery

Wij werken aan innovatieve en complexe projecten bij onze klanten op het gebied van Programma, Project en Delivery Management


Business Analytics

Wij helpen organisaties om maximaal gebruik te maken van ICT door toepassing van innovatieve Business Analyse en Business Intelligence concepten


Applications

Digitale user experience daar draait het volgens ons om bij development. Wij ondersteunen organisaties in de creatie van digitale user experience met web, mobile en social business applicaties.


Het verhaal achter adapt…

Logo

Wij zien steeds grotere fricties in de arbeidsmarkt en bij organisaties.
Onze omgeving verandert steeds sneller, technologie versnelt. Individuele mensen en organisaties moeten naar een continu aanpasritme. Individuen en organisaties hebben hier grote moeite mee.
In een continu aanpasritme werkt hiërarchie bijna altijd als een grote rem en als een grote demotivator voor de beste professionals. Juist die beste professionals een platform bieden om te excelleren; daarvoor is Adapt opgericht. Vanuit een concept dat beoogt “de organisatie van de toekomst” te zijn:

Om succesvol te worden en blijven moeten organisaties en individuele mensen mee veranderen. Dit kan alleen als zij bereid zijn om:
– Continu te leren
– Innovaties te adopteren
– Ondernemend te zijn
Onze “organisatie van de toekomst” biedt de beste professionals hiervoor een platform: “a platform to adapt”. Iedereen onderneemt mee als medeaandeelhouder en er kan vrij geswitcht worden van en naar freelanceschap.