Adapt verbindt de beste professionals in een uniek organisatieconcept die hen ondersteunt het maximale uit hun carrière te halen. Dit doen wij door onze professionals te verbinden in Expert-Teams waar de focus ligt op Team-work, Thought Leadership, Innovatie en een Leven-Lang-Leren. Adapt ondersteunt hierbij altijd actief het ondernemerschap: iedereen wordt medeaandeelhouder en ook kan er vrij geswitcht worden van en naar freelanceschap

Wij zijn Adapt

Wie we zijn

Wij geloven dat het succes van organisaties steeds meer bepaald wordt door de prestaties van mensen, met name van een selecte groep ondernemende professionals. Alles bij ons draait om ondernemende en gemotiveerde professionals: Moving Motivated People is onze missie; wij ondersteunen de beste professionals het maximale uit hun carrière te halen. Dit geldt zeker ook voor het interne team van Adapt.

Guido

Thought Leader Agile BI
&
BI Manager

LinkedIn

Clemens

Oprichter
&
Directeur

LinkedIn

Omayra Lunes

IT Consultant

LinkedIn

Zelfstandige tribes

Centraal bij Adapt staan de zelfstandige tribes. Adapt tribes zijn naar Agile principes georganiseerd. Binnen ieder tribe wordt in Expert Teams gewerkt aan Thought Leadership in het eigen marktgebied.

Actief ondernemerschap

Iedere Adapt Professional is ook aandeelhouder en heeft stemrecht. Volwassen tribes zijn zelfstandige Adapt B.V.’s waar 100 % van de aandelen bij de eigen Professionals in handen zijn.

Continue kennisopbouw

De beste Professionals zijn ondernemend, innovatief en committeren zich aan een leven-lang-leren. Adapt faciliteert kennisopbouw, innovatie en ondernemerschap actief. Iedere tribe bepaalt zijn eigen Curriculum. Adapt Holding traint actief ondernemerschap.

Adaptieve voorwaarden

Wij hebben zeer flexibele (Adaptable) arbeidsvoorwaarden waarin Professionals actief kunnen switchen van en naar meer flexibele beloning & van en naar meer freelanceschap.

Onze kernwaarden

Leven lang leren

Expert teams

Ondernemend

1De beste Professionals zijn ondernemend, innovatief en committeren zich aan een leven-lang-leren. Adapt faciliteert kennisopbouw, innovatie en ondernemerschap actief. Iedere tribe en professional bepaalt zijn eigen Curriculum. Adapt Holding heeft hier een actieve rol in.

2Expert-teams worden opgericht als zelfstandige Tribe-BV’s door Adapt Holding in samenwerking met vakprofessionals. Deze BV’s werken volledig naar Agile principes. Adapt Holding verzorgt Plug & Play + LEAN de bedrijfsorganisatie met alle standaarden en systemen voor de tribes zodat zij zich volledig kunnen focussen op de inhoud van hun vakgebied.

3 In onze “Organisatie van de toekomst” onderneemt iedereen mee als medeaandeelhouder en er kan vrij geswitcht worden van en naar freelance schap.